fbpx

Magisch bewustzijn

Wutah Coaching GoudaMagisch bewustzijn

Ik ben mij bewust van mijn magisch bewustzijn. Vaak wandel ik naar mijn praktijk in de binnenstad van Gouda. Een wandeling van ongeveer 30 minuten. Deze wandeling is elke keer de moeite waard. Het helpt mij met beide voeten op de grond te blijven, te aarden. Het geeft mij inzichten en laadt mij op. Hoe ik dat doe? Nou, ik doe eigenlijk niets, het gaat vanzelf. Dat is niet altijd zo geweest en ik wil je vertellen hoe je dat kunt leren en waarom het goed voor je is.

 

 

Zie de schoonheid

Als ik mijn wandeling begin, maar het maakt niet uit hoe je de dag begint, zie ik alleen de schoonheid van alles. Ik maak gebruik van mijn magisch bewustzijn. Magisch bewustzijn gaat over het opmerken van de schoonheid van het leven en het erkennen van de geschenken die ons elke dag worden aangeboden.

Geestesbewustzijn gaat over het opmerken van je eigen gedachten. Ik loop bewust, voel elke stap die ik doe en ben bezig met lopen, bewust lopen. Dan komt er een moment dat ik de omgeving in mij opneem en de schoonheid daarvan inzie. Eerst het grotere geheel, van de wolken tot het pad waar ik op loop. Daarna kijk ik waar mijn aandacht naar getrokken wordt. Dat kan een detail zijn, een naaktslak op de grond of een mooie bloem. Er is geen ruimte voor negativiteit, alles is zoals het is en ik zie daar de schoonheid van.

Reeuwijkse Verlaat

Zo loop ik ook langs dit mooie sluisje en geniet van de mooie bloemenbakken en voel de liefde waarmee dit sluisje is gemaakt. Soms blijf ik hier even staan om te genieten van de details. En ben dankbaar dat het mij positief stemt, want dat is waarom ik het doe.

Een mooie basis om de dag mee te beginnen.


Walter Keyner Coach & Therapeut bij Wutah

Ik ben Walter Keyner, Coach en Hypnotherapeut bij Wutah in Gouda. Graag help ik je blokkades op te lossen en je balans weer terug te vinden én te behouden. Je bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Vul daarvoor het contactformulier in op de website, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Nog meer inspirerende blogs vind je op mijn blogpagina

Wutah Coaching Gouda
Delen met je netwerk?

Plaats een reactie