fbpx

Workshops

Verbinden met de spirituele wereld

Weer verbinden met de spirituele wereld is het uitgangspunt voor de spirituele workshops en bijeenkomsten. Je hoort wel eens zeggen spiritualiteit, daar heb ik niets mee”. Zeg je dat ook over de supermarkt, tankstation of bakker? Waarschijnlijk is het de angst voor het onbekende. Daarom nodig ik je uit kennis te maken met de spirituele wereld en je daar mee te verbinden.  Met beide voeten op de grond! Want spiritualiteit is niet zweverig. Als je een spiritualiteit persoon bent of er meer van wilt weten voelen de workshops als een warm bad.

Spiritueel onderhoud

Spiritueel onderhoud is van van tijd tot tijd zeker nodig. Omdat blokkades ons dagelijks welzijn beïnvloeden. Allemaal hebben we er wel eens last van. Soms wordt het ondragelijk. Daarom is het goed om spiritueel onderhoud te plegen en je te blijven verbinden met je gevoel, jouw Bron. Het voorkomt klachten en houd je vitaal. Dat kun je zelf doen door bijvoorbeeld dagelijks te mediteren. Om het sterker te beleven werken groepssessies met gelijkgestemden krachtiger. Welkom in de spirituele wereld.

Als je wilt werken aan jezelf zijn de bijeenkomsten leerzaam en zeker aan te raden. Probeer het eens.


Intuïtieve Cirkelbijeenkomsten

Mediteren én spiritueel ontwikkelen bij Wutah

verbinden met de spirituele wereld

Even helemaal ontspannen en alle gedachten uit je hoofd zetten? Of heb je altijd interesse gehad voor spiritualiteit en wil je je daar meer in verdiepen en verbinden? Of ben je hoog gevoelig (HSP) en wil je daar beter mee leren leven?

Dan zijn de Intuïtieve Cirkelbijeenkomsten van Wutah iets voor jou! Je ontmoet gelijkgestemden, waar je een avond mee doorbrengt en waar je ervaringen kunt uitwisselen en contact kan maken met de spirituele wereld. Maar je leert ook van anderen. Ook als je niet of minder hoog gevoelig bent en je je wilt verdiepen in je onbewuste vermogens en het verbinden met de spirituele wereld, ben je welkom.

Wat leer je

Je leert om je frequentie beter af te stemmen. Hierdoor kom je beter bij je Bron en communiceer en kun je je beter verbinden met de spirituele wereld. Al met al is elke cirkelavond weer anders. Omdat we ons laten leiden door wat er op dat moment speelt en wat de spirituele wereld ons wil zeggen. Natuurlijk is er genoeg ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op een thema.  Ik leid je door geleide meditaties die je inzicht en antwoord geven in waar je mee bezig bent. Belangrijk is het om je frequentie en energie goed te leren beheersen. Gevoelens toe te laten of juist los te laten. Al je zintuigen leer je te gebruiken en je beter te verbinden met je innerlijke Bron.

Kortom, elke keer zijn er andere onderwerpen waar ik je kennis mee laat maken en die je ook zelf gaat ervaren en oefenen. Dus, stap erin met een open geest en respect voor elkaar.

Locatie: Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei | Ingang Molenwerf 1 | Gouda

Datum eerstvolgende bijeenkomst: Vanwege het Coronavirus zijn er geen bijeenkomsten.

Tijd: Van 19.30 uur tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.15 uur.

Aanmelden: Via het aanmeldformulier onder aan de pagina, je krijgt een bevestiging als er plaats voor je is.  Als je zeker wil zijn van een plaats, dan kun je voor meerdere data inschrijven.

Bijdrage: €20,- per avond. Na aanmelding ontvangt je een factuur per mail. Als je betaald hebt is je inschrijving definitief.

 

 

    Aanmelding voor Intuïtieve Cirkelbijeenkomst woensdagavond