fbpx

Wie ben ik?

Waarmee kan ik je helpen

Wat zeggen andere?

Gratis coaching sessie

Hallo, mijn naam is Walter Keyner

Verlang jij er naar om beter in je vel te zitten?

Ik kan jou leren hoe je dit kan doen!

Resultaat gericht

Meteen naar de kern

Met humor en dynamiek

Altijd bereikbaar

Waar kan ik je mee helpen?

Coachingsessie

Door Walter Keyner
Gratis Nog 7 plaatsen!
  • Resultaat gericht
  • Meteen naar de kern
  • Met humor en dynamiek
  • Atlijd bereikbaar
TijdelijK!

Probeer
een gratis coachingsessie

De gehele maand januari geef ik 10 gratis coaching sessies weg t.w.v. €90,-

Wat zeggen andere over mij?

Monika Visser
Sessie resultaat ''loslaten''
Read More
Ik ben vandaag bij Walter terecht gekomen via de kracht van hypnose. Mijn ervaring met Walter was zeer aangenaam, een man die je op je gemak laat voelen en je de juiste uitleg van aanpak geeft voordat hij aan de slag gaat, met hem ben ik bij de bron van mijn probleem gekomen waarvan ik wel ongeveer wist wat er speelde maar dat het zo diep bij mij zat had ik niet verwacht. Fijn dat Walter ook duidelijk vroeg of het oké was om dieper te gaan in mijn hypnose, dus je mag ten alle tijden aangeven of je dat ook wilt. Aan het einde van de sessie voelde ik mij opgelucht en heel ontspannen en ben er zeker van dat ik hierdoor weer een stuk heb mogen helen. Ik kan Walter echt aanbevelen als therapeut!! Walter nogmaals heel erg bedankt voor je sessie 🙂
Ingrid Werlemann
Weer in mijn kracht
Read More
Soms ben je uit je kracht en/of voel je je onmachtig. Walter heeft mij de ondersteuning kunnen geven waar ik op zoek naar was. Door enkele professionele behandelingen en rustige gesprekken kon ik zaken weer uit elkaar leggen, kreeg ik weer helder wie ik ben en vooral het vertrouwen dit te mogen zijn. Op een bijzonder helende manier kreeg ik bij Wutah mijn eigen kracht weer terug. De praktijk in Gouda biedt rust en vooral de ruimte om te voelen en te ervaren. Na de behandelingen heb ik op aanraden van Walter nog twee stimulerende gesprekken gehad. Deze twee gesprekken hebben me weer meer zelfverzekerd “de straat op gestuurd” in de wetenschap dat ik altijd welkom blijf.
Brigitte
Energie en balans
Read More
Ik bezoek Walter regelmatig voor een healing. Hij helpt me mijn energie weer in balans te brengen en blokkades weg te nemen. Na een behandeling voel ik het altijd weer beter stromen en kan ik er weer tegen aan.
Raul
De volledige behandeling
Read More
Mijn ervaring met Wutah/Walter was zeer goed. Ik ben vooruit geholpen en door mijn problemen geholpen. Ik voel me beter dan ooit. Walter is zeker een aanrader als je ergens mee zit. Hij helpt je met je gevoel en je gedachten.
Previous
Next

Even voorstellen..

Mijn naam is Walter Keyner, ik ben coach en hypnotherapeut en ernaast ook ervaringsdeskundige.

Op mijn 25e en 35e raakte ik burn-out en ik zat er goed doorheen. Na een maand thuis te hebben gezeten heb ik een spiritueel coach gezocht en dat is mijn eerste stap geweest naar het doen waar ik echt gelukkig van word: Het helpen van mensen.

Soms moet je een paar keer ontzettend onderuit gaan om te beseffen waar je mee bezig bent. Luister naar de signalen die je lichaam je geeft. Wees eerlijk naar jezelf en zoek op tijd naar hulp. Hulp van een coach of therapeut is geen zwakte maar een heel krachtige stap naar een gelukkig leven.

Wutah Coaching Gouda

Wanner schuif jij aan?

De gehele maand januari geef ik 10 gratis coaching sessies weg t.w.v. €90,-

Claim hieronder jouw gratis coaching sessie en wie weet zie ik jou in mijn praktijk.

Contact

© bij Wutah.nl 2021

Vul uw gegevens in