Over mij

Walter Keyner

Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde

en vrijheid leeft en jezelf kunt zijn!

Wie ben ik

Cliënten weten dat dit een van de eerste vragen is die ik stel “wie ben je”. Het antwoord is niet altijd makkelijk te geven. Vaak is dat ook de reden waarom cliënten een coaching traject in gaan. Als je deze pagina leest, maar ook de blogs, krijg je een aardige indruk van wie ik ben. In een persoonlijke ontmoeting zul je een nog betere indruk krijgen.

Ik kom uit een Indisch gezin, waar de familiebanden sterk zijn. Altijd veel familie om je heen en altijd wat te vieren met lekker eten. Ik heb een rustig en kalm karakter. Zoek de rust en stilte, ben serieus maar heb ook humor. En ik heb een groot empathisch vermogen, daarover lees je verderop meer over.

Van jongst af aan heb ik interesse gehad in mensen, psychologie en spiritualiteit. Ik wil leven als een altruïst. Het gaat er in het leven om elkaar te helpen en niet om eigenbelang. Het is niet altijd makkelijk daar altijd een goed evenwicht in te vinden. Net zoals het niet oordelen over mensen of situaties heel veel oefening kost. Daar ben ik mij van bewust en daar werk ik elke dag aan.

Ik ben als bouwkundige en weg- en waterbouwkundige opgeleid.  Met mijn handen werken doe ik graag. En ik heb goed ruimtelijk inzicht, dat helpt mij te visualiseren. Op de lagere school was ik een gemiddelde leerling en kreeg het advies een technische opleiding te doen. Dat is allemaal gelukt en ben bij bouwbedrijven gaan werken in de voorbereiding en later bij een organisatie adviesbureau. Een academische omgeving waarin ik snel werd opgenomen en mij goed heb kunnen ontwikkelen.

Ik heb ruim 35 jaar ervaring als leidinggevende bij bouwbedrijven en als managing consultant bij een organisatieadviesbureau. Mensen coachen, groepen trainen, bemiddelen bij conflicten, ondersteunen en adviseren heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn loopbaan. Door de jaren heen schoven mijn ambities steeds verder die kant op. Luisteren naar wat niet gezegd wordt. Nieuwsgierig waar het bij jou echt om gaat en waar je plezier aan beleeft. Dat is waar het voor mijzelf én in mijn werk als coach en therapeut om draait.

Naast mijn werk als coach en therapeut voor Wutah, sta ik ook met beide benen in het bedrijfsleven als projectconsultant, ik adviseer hoe je projecten beter kunt laten slagen en bemiddel bij conflicten bij bouwprojecten. Dat geeft mij een goede balans en daar voel ik mij goed bij.

Leven met hooggevoeligheid

Van jongst af aan voel ik de dingen goed aan. Daar was ik eerst bang voor, het is niet leuk om het verdriet van anderen te voelen. Of te doorzien dat iemand niet eerlijk is. Het overgevoelige, waar ik mijn hele leven last van had heeft tegenwoordig een naam, “High Sensitive Person (HSP)”. Ik maak nu gebruik van mijn hoog gevoeligheid. Spiritualiteit is voor mij niet zweverig maar juist down-to-earth.

Het gaat om de juiste verbinding met jezelf maken. Eerst zag ik HSP als last, nu na jaren van afwijzing en ontkenning, kwam ik tot het inzicht HSP als een gave te zien dat mij kan helpen bij coaching. Ik ben nu veel gelukkiger en meer in contact met mijn Bron. Dat voel ik elke moment van de dag.  Dat wil ik jou ook leren.

Ontwikkeling en opleiding

Naast opleidingen als coach en trainer voor het bedrijfsleven heb ik mij verder geschoold en ontwikkeld op het spirituele vlak. Zo ben ik gediplomeerd (hbo) Trance healing therapeut en ben intensief begeleid door een paragnost om beter om te kunnen gaan met mijn HSP, maar ook om deze mediamieke gave te gebruiken in mijn praktijk. Ik kom sneller en dieper bij de essentie van het probleem en kan van daaruit in overleg met de cliënt coaching en therapie starten.

Visie

Veel mensen zijn ongelukkig, simpelweg omdat ze te ver af zijn komen te staan van wie ze zijn en van wat ze werkelijk bezielt. Ze spelen de rol die van ze wordt verwacht als collega, kind, broer, zus, vriend, partner, vader of moeder en staan ver weg van hun bezieling hun authenticiteit.

We zijn ver verwijderd van wie wij heel vroeger waren. Taal was nog niet ontwikkeld en we maakten veel meer gebruik van onze mogelijkheid telepathisch te communiceren, gevoel, instinkt en intuïtie waren beter ontwikkeld. Ik heb de overtuiging dat we door te verstillen en te oefenen daar weer gebruik van kunnen maken. Ik ben daar zelf het bewijs van.

Missie

Ik zie het als mijn missie om mensen gelukkig te maken door positief te laten denken en te helpen bij het wegnemen van obstakels die geluk en persoonlijke groei in de weg staan. Plezier staat daarbij voorop ongeacht de creatie die je maakt: je mag zijn wie je bent. Beter in contact met je gevoel, je Bron. Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde en vrijheid leeft en jezelf kunt zijn!

Interesses

Koken, schilderen, fotograferen, lezen, bloggen, varen en reizen zijn mijn hobby’s. Mensen die mij kennen typeren mij als een warm, hartelijk en integer persoon met humor en een groot invoelend vermogen. Ik ben geboren in Nederland en van Indische komaf. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en ik ben Opa.

Blogs

In de blogs die ik schrijf belicht ik een waarneming, het kan iets alledaags zijn, waarover ik mij verwonder. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik als Wutah mijn zienswijze daarop. Zonder oordeel, vaak vanuit verschillende gezichtsvelden belicht en altijd met een positieve lading en aandacht voor hoe dat zou passen in jouw leven.

Door de blogs te lezen verschijnt er ongetwijfeld een glimlach op je gezicht, je herkent het en wellicht zie je de wereld na het lezen van de blog heel anders en ga je het integreren in je leven. Ik beleef veel plezier aan het schrijven van de blogs en hoop dat jij er ook veel  leesplezier aan beleeft. Wil je op de hoogte blijven als er een nieuwe blog verschijnt? Abonneer je dan op de blog, zie hiernaast.

Wat betekent Wutah

Wutah is het Javaanse woord voor groei. Het logo symboliseert een boom met zijn vele facetten van groeien, bloeien, snoeien, vruchten, schaduw etc. die ik vaak als metafoor gebruik als coach en therapeut.

Kan ik je helpen

Ben je nieuwsgierig wat Wutah voor je kan betekenen? Wil jij weer van het leven genieten? Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.