Oplossingen

Wutah. Spirituele oplossingen voor blokkades die je in de weg zittenOplossingen

Je wilt zo snel mogelijk oplossingen voor je problemen. Weer goed functioneren en gelukkig zijn. Wutah heeft oplossingen voor blokkades die je in de weg zitten. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je bent vastgelopen. Je kunt functioneringsproblemen ervaren in je werk, privéleven of in je liefdesrelaties. Dat kan leiden tot steeds meer klachten, bijvoorbeeld op psychisch/emotioneel, sociaal of lichamelijk gebied. Dan kan Wutah als coach van spirituele oplossingen jou in begeleiden om jezelf weer te hervinden. We willen allemaal gelukkig zijn. Daar wil ik je graag bij helpen. Je gaat zelf aan het werk met de oplossingen die ik je bied.

Coaching bij Wutah iets voor jou?

De oplossingen die geboden worden gaan uit van persoonlijke groei je komt weer in beweging. Alles wat leeft heeft energie en wil groeien. Zodra je het gevoel hebt dat je stilstaat, vermoeid bent of dat alles je tegen zit, stagneert je groei. Door het opruimen van blokkades die tot functioneringsproblemen leiden krijg je weer ruimte om te groeien. Als je een boom snoeit gaat die boom weer groeien en bloeien. Dat is bij mensen net zo.  Dat doen we door jouw dode takken te snoeien waardoor andere takken ruimte krijgen om te groeien. Je mag dat zien als het wegsnoeien van de oorzaken van jouw functioneringsproblemen.

Coaching is een zijn bewezen en effectieve instrument om inzichten te krijgen. Ze helpen jouw persoonlijke en spirituele groei te verbeteren. Het helpt je stil te staan bij vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Weet ik wel wat ik nodig heb? Heb ik wensen en dromen? Hoe word ik gelukkig. Ik help je bij het opruimen van blokkades die je in de weg staan en je functioneren belemmeren. De begeleiding van Wutah is laagdrempelig, persoonsgericht en opbouwend. Ik neem de tijd voor je.  Vanuit rust en vertrouwen kun je de nodige stappen nemen om je leven weer richting te geven.

Jouw vragen

Het kan zijn dat je met een vraag zit waarbij je bijvoorbeeld vaardigheden wilt aanleren of verbeteren. Dat kun je zien als coaching. Als het dieper zit, is werk ik met spirituele oplossingen. Blokkades zijn er de oorzaak van dat het niet gaat zoals je zou willen. De oplossingen heb je zelf al. Ik help je die te vinden en er mee aan de slag te gaan.

Ik bied je praktische en concrete handvatten aan. Daarbij maak ik gebruik van coaching en trance healing: Kortdurend als het kan en diepgaander (trauma) indien nodig. Het doel is dat je nieuwe inzichten opdoet en je veerkracht optimaal benut. Dan kan je weer open, vrijer en sterker in het leven staan! Dat zijn spirituele oplossingen voor blokkades die je in de weg zitten.

Trance Healing

Trance Healing wordt gegeven in een trance staat. Een een verhoogde staat van bewustzijn. Bij Trance Healing heeft de healer een zeer nauw contact met de spirituele wereld. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van aura, lichaam en geest van de healer. Daardoor is het één van de krachtigste healings. Trance kun je vergelijken met ergens helemaal in opgaan. Zoals flow of (dag)dromen, als je verliefd bent, danst of wanneer je helemaal in een boek zit. Je bent dan even alleen gefocust op datgene wat er is. Een soortgelijke trance ervaar je ook tijdens een Trance Healing.

Healing kan op één of meerdere niveaus plaatsvinden. Zoals op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielniveau. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de gidsen op welk niveau je werkelijk healing nodig hebt.

Je zult een (diepe) ontspanning ervaren, waarin je makkelijker contact kunt maken met je onbewuste. Daar zijn veel waardevolle vermogens opgeslagen. Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie. Het kan zorgen voor verlichting en/of genezing. Het geeft je de mogelijkheid om je probleem/blokkade vanuit een andere benadering aan te pakken. Je blijft  altijd zelf de controle houden.

Trance Healing is het opruimen van blokkades die tot functioneringsproblemen leiden.  Ik kan direct het oorzakelijke probleem van de blokkade(s) aangeven dat mag transformeren. Zodat je het kan loslaten. Na deze transformatie nemen de klachten af of verdwijnen ze helemaal. Uiteindelijk ga je beter functioneren door het opruimen van blokkades.

Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste.

Wat kan je soms merken tijdens een Trance Healing

  • Tintelingen, meestal voel je die in de voeten en/of handen.
  • Ogen kunnen snel gaan bewegen (rapid eye-movement).
  • Warmte, het meest op de behandelde plaats, maar zeker ook door het gehele lichaam.
  • Je kunt koude ervaren op dezelfde plaatsen.
  • Spontane spierreacties ervaren (trillen, niet stil kunnen zitten, schokjes).
  • Rust en diepe ontspanning, slaperig.

Het kan echter ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Je ervaringen tijdens de sessie zeggen niets over het effect van de healing.

Wat kun je merken na de Trance  Healing

Na de behandeling gaat de energie samen met je zelfgenezend vermogen aan het werk. Daarbij kun je allerlei reacties verwachten. Elke reactie/ verandering is een positief teken. Het teken dat de energie inwerkt op je lichaam, je emoties en je geest.

Kan ik je helpen

Wanneer je nieuwsgierig bent en wilt weten wat Wutah voor je kan betekenen. Als je weer van het leven wilt genieten. Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.