Workshops

Contact met je Bron

In jouw Bron zijn al je herinneren opgeslagen. Contact leggen met jouw Bron, is het uitgangspunt voor de spirituele workshops en bijeenkomsten. Elke dag beleef je veel. Die belevenissen sla je op. Fijn is het als je veel positieve herinneringen kunt koesteren. Ze dragen bij aan je gezondheid en welzijn. Het lukt ons niet altijd alles te herinneren. De minder leuke herinneringen stoppen we diep weg. Het zijn wel de thema’s waar we tegen aanlopen.

Niet lekker in je vel zitten, altijd moe, depressief, ongelukkig, burn-out, niet vooruit komen, onderdrukking, geweld, niet gezien en gehoord worden. Dat zijn de blokkades die ons dagelijks welzijn beïnvloeden. Allemaal hebben we er wel eens last van. Soms wordt het ondragelijk. Daarom is het goed om spiritueel onderhoud te plegen. Het voorkomt klachten en houd je vitaal.

Als je wilt werken aan jezelf zijn de bijeenkomsten leerzaam en zeker aan te raden. Probeer het eens.


Intuïtieve Cirkelavond

Ben je hoog gevoelig of voel of zie je soms iets bij anderen? Kleine dingen waar je eerst geen aandacht aan geeft. Je merkt dat het zich steeds meer voordoet en anderen dat helemaal niet ervaren. Zet dat je aan het denken? Fijn is het om met gelijkgestemden een avond door te brengen waar je ervaringen kunt uitwisselen.

Ook als je niet of minder hoog gevoelig bent en je je wilt verdiepen in je onbewuste vermogens, ben je welkom. Je leert om je frequentie beter af te stemmen. Hierdoor kom je beter bij je Bron. Ik leid je door geleide meditaties die je inzicht geven in waar je mee bezig bent. Je leert om je energie goed te beheren. Gevoelens toe te laten of juist los te laten. Je leert al je zintuigen te gebruiken en meer contact te maken met je intuïtie, je gids, engel of Innerlijk Kind.

Elke keer zijn er andere onderwerpen waar ik je kennis mee laat maken en die je ook zelf gaat ervaren en oefenen. Stap erin met een open geest en respect voor elkaar.

Locatie: Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei | Ingang Molenwerf 1 | Gouda

Datum eerstvolgende bijeenkomst:  Woensdagavond 5 juni 2019

Tijd: Van 19.30 uur tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.15 uur.

Aanmelden: Via info@wutah.nl , je krijgt een bevestiging als er plaats voor je is.

Bijdrage: €25,- per avond.  Na aanmelding ontvangt je een factuur per mail. Als je betaald hebt is je inschrijving definitief.

De volgende Intuïtieve Cirkelavonden zijn op:

  • Woensdag 10 juli 2019
  • Woensdag 4 september 2019
  • Woensdag 2 oktober 2019
  • Woensdag 30 oktober 2019
  • Woensdag 27 november 2019
  • Woensdag 18 december 2019