fbpx

Info

Wutah Coaching Gouda

Informatie

Alle overige informatie en gegevens over tarieven, beroepsvereniging, privacyverklaring, algemene praktijkvoorwaarden, openings- tijden, bezoek aan de praktijk tijdens het Coronavirus, Wkkgz-register en NIBIG vind je op deze pagina.

Tarieven

Als je wilt investeren in jezelf, kost dat tijd, geld en energie. Wanneer je een coaching-therapietraject aangaat, levert dat persoonlijk en professioneel veel op. Zowel tijdens als na afsluiting van je traject bij Wutah. In een persoonlijk telefoongesprek krijg je meer informatie van mij. En kun je bepalen of ik iets voor je kan betekenen. Waarna we een afspraak maken voor een intake.

Het eerste half uur van het startgesprek, de intake. Dat is vrijblijvend. Wanneer je wilt doorgaan wordt het tarief voor het startgesprek in rekening gebracht.

Tenzij anders is afgesproken, vindt coaching en therapie altijd plaats in de praktijkruimte van Wutah in Gouda.

Particulieren:

 • Intakegesprek, gratis en duurt 30 minuten. Daarna ben je vrij om wel of niet te kiezen voor coaching. Wil je niet, dan nemen we afscheid van elkaar. Kies je voor coaching dan vervolgen we de intake met een startsessie.
 • Startsessie, vaste prijs € 90,- en duurt gemiddeld 60 minuten.
 • Vervolgsessies, uurtarief € 90,- / uur en duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Alleen als je het echt niet kunt betalen, hanteer ik een bijzonder tarief. Informeer daarnaar. Want coaching en therapie is nooit gratis! Daarom vind ik dat er iets tegenover mag staan wanneer jouw leven verandert in positieve zin.

Urenkaart:

Je kunt kiezen voor een urenkaart, dat kan vanaf 6 uur. De korting is dan 6%, bij zeven uur is dat 7% enz. Je krijgt maximaal 10% korting. Voorwaarde is dat je vooraf betaald. De kaart is 1 jaar geldig.

Bedrijven:      

 • Intakegesprek, gratis en duurt 30 minuten. Daarna ben je vrij om wel of niet te kiezen voor coaching. Wil je niet, dan nemen we afscheid van elkaar. Kies je voor coaching dan vervolgen we de intake met een startsessie.
 • Startsessie, vaste prijs € 150,- en duurt gemiddeld 60 minuten.
 • Vervolgsessies, uurtarief  € 150,- / uur en duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.
 • Trainingen en workshops op aanvraag, vraag vrijblijvend om informatie.

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. In principe duurt een consult 90 minuten en start om 9.00 / 11.00 / 13.00 / 15.00 of 19.00 uur. Je kunt daar rekening mee houden als je een afspraak wil maken.

Coronaprotocol

Nu de overheid enkele drastische maar broodnodige maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus neemt, met als doel de piek aan besmettingen af te vlakken, gelden er een aantal regels:

 1. We geven elkaar in deze periode geen hand en houden voldoende afstand.
 2. We zitten op 1,50 meter van elkaar af wat verder weg is dan normaal om ons beiden te beschermen.
 3. Er is handgel aanwezig in de praktijkruimte.
 4. Per sessie wordt er één persoon gecoacht.
 5. Thee of water wordt aangeboden in kartonnen bekertjes.
 6. Voor en na elke sessie worden de deurklinken (van de praktijkruimte, het toilet, de gang, enz.) gedesinfecteerd.
 7. Waar mogelijk open ik zelf de deuren voor de cliënt.
 8. Nies en hoest in de binnenkant van je elleboog.
 9. Heb je lichte klachten of het vermoeden van Corona, dan blijf je thuis en maak je een nieuwe afspraak als je 48 uur klachtenvrij bent.
 10. In de praktijkruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

Beroepsvereniging-SNU-privacy-algemene-praktijkvoorwaarden

 • Wutah is aangesloten bij beroepsvereniging SNU, de Spirituele Nationale Unie.
 • Daarnaast kan je voor eventuele klachten terecht bij de SNU klachtenrecht.
 • Uiteraard is Wutah is Wkkgz-geregistreerd bij het NIBIG en opgenomen in het gelaagd register van het NIBIG.
 • De portretfoto’s zijn gemaakt door Judith van Laar – Ivens van Ivens Fotografie.

Ik kan je helpen

Wanneer je nieuwsgierig bent en wilt weten wat Wutah voor je kan betekenen. Als je weer van het leven wilt genieten of overige informatie wilt. Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.