Ervaringen

Wutah Coach Gouda | Ervaringen en waarderingen van cliëntenErvaringen en waardering van cliënten

Van ervaringen en waardering van cliënten kan ik leren. Wutah is hoog gewaardeerd door cliënten. Daar ben blij om. Omdat ik mensen verder mag helpen met hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Bijvoorbeeld door één op één sessies. Naast deze sessies zijn er maandelijks intuïtieve cirkelbijeenkomsten. In een veilige omgeving kun je leren van en met gelijkgestemden.

Hieronder lees je ervaringen en waardering van cliënten. Ik nodig je uit om ook jouw ervaringen met Wutah te delen. Je e-mailadres is niet zichtbaar. Vul een pseudoniem in, als je je naam niet wilt vermelden. Ben je cliënt bij Wutah of ben je dat in het verleden geweest, dan stel ik het zeer op prijs als je jouw waardering wilt delen.


4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Uitmuntend90%
Uitstekend10%
Goed0%
Voldoende0%
Kan beter0%

Migraine aanval opgelost

5,0 rating
augustus 11, 2020

Ik liep al een paar dagen met een aankomende migraine aanval rond, meestal ook veroorzaakt door spanningen. Ik was erg moe, maar kwam toch slecht in slaap. Walter heeft me met behulp van hypnotherapie geholpen om de oorzaak van de migraine/spanningen te vinden en die vervolgens weg te nemen. Die avond loste de migraine op en viel ik weer snel in slaap. Alsof er een last van mijn schouders was gevallen.
Bedankt!!

Robert

De volledige behandeling

5,0 rating
augustus 11, 2020

Mijn ervaring met Wutah/Walter was zeer goed. Ik ben vooruit geholpen en door mijn problemen geholpen. Ik voel me beter dan ooit. Walter is zeker een aanrader als je ergens mee zit. Hij helpt je met je gevoel en je gedachten.

Raúl

Sessie resultaat "loslaten"

5,0 rating
augustus 9, 2020

Ik ben vandaag bij Walter terecht gekomen via de kracht van hypnose.
Mijn ervaring met Walter was zeer aangenaam, een man die je op je gemak laat voelen en je de juiste uitleg van aanpak geeft voordat hij aan de slag gaat, met hem ben ik bij de bron van mijn probleem gekomen waarvan ik wel ongeveer wist wat er speelde maar dat het zo diep bij mij zat had ik niet verwacht. Fijn dat Walter ook duidelijk vroeg of het oké was om dieper te gaan in mijn hypnose, dus je mag ten alle tijden aangeven of je dat ook wilt. Aan het einde van de sessie voelde ik mij opgelucht en heel ontspannen en ben er zeker van dat ik hierdoor weer een stuk heb mogen helen.
Ik kan Walter echt aanbevelen als therapeut!!
Walter nogmaals heel erg bedankt voor je sessie 🙂

monika visser

Een dierbare collega en zuiver, helder en krachtig persoon

5,0 rating
augustus 1, 2019

Walter is voor mij een dierbare collega en ik ben ongelofelijk trots dat ik hem heb leren kennen in mijn leven. En ook een les, we werken met mensen die klachten hebben op lichamelijk en psychisch vlak en met de gave om die mensen te mogen helpen. Walter is een zuiver, helder en krachtig persoon met zoveel inzichten en kracht, waar ik een diep respect voor heb. En hoe mooi het werk ook is, het is ook eenzaam. Daarom ben ik blij dat we samen kunnen praten over ons vak en een steun voor elkaar kunnen zijn. In vertrouwen en wederzijds respect.

Annie

Persoonlijke groei

5,0 rating
juli 5, 2019

Bij Walter gekomen met de vraag om meer in contact te komen met mijzelf; mijn ziel. Ook wilde ik graag meer te weten komen over spiritualiteit in de brede zin. Heel mijn leven ben ik hier al in geïnteresseerd maar hoe vind je iemand die je op een betrouwbare manier kennis laat maken met het spirituele? Bij Walter had ik direct een goed gevoel en zijn we op mijn tempo op zoek gegaan naar wat voor mij werkte. En heb ik in een korte tijd ontzettend veel over mijzelf ontdekt en leer ik mijzelf elke dag een stukje beter kennen.
Walter werkt op een zeer prettige manier, is zeer betrouwbaar, vriendelijk en denkt echt met je mee. Daarnaast zijn de intuïtieve cirkelbijeenkomsten ontzettend interessant en kijk ik hier elke maand weer naar uit.

Rosalie van der Beek

Energie en balans

5,0 rating
januari 27, 2020

Ik bezoek Walter regelmatig voor een healing. Hij helpt me mijn energie weer in balans te brengen en blokkades weg te nemen. Na een behandeling voel ik het altijd weer beter stromen en kan ik er weer tegen aan.

Brigitte

Persoonlijke groei

5,0 rating
mei 19, 2019

Walter kwam op mijn pad en helpt mij tijdens 1 op 1 sessies dichter bij mezelf te komen, mijn blokkades weg te halen waardoor ik kan groeien en bloeien in de persoon die ik ben en wil zijn.

Sabrina

Persoonlijke groei

5,0 rating
april 22, 2019

Sinds een half jaar kom ik bij Walter voor één op één gesprekken en voor de maandelijkse bijeenkomsten. Mijn leven is sinds die tijd enorm positief veranderd. Ik kom langzaam terug bij de persoon die ik ben en wil zijn. Zowel spiritueel, als mijn persoonlijke ik. Ik ben Walter enorm dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen.

Tamara

Kracht hervonden vanuit kwetsbaarheid

5,0 rating
december 1, 2018

Begin 2018 was ik op zoek naar een coach die mijn hoogsensitieve persoonlijkheid goed kon begrijpen. Ik kwam bij Walter terecht. Hij heeft me bijgestaan tijdens mijn herstel van een stevige burnout. Door weer te leren voelen kreeg ik zoveel nieuwe inzichten, die hebben gemaakt dat ik nu beter begrijp waar al die oude (overlevings)patronen vandaan komen. Door deze te accepteren kan ik ze in het nu gaan veranderen.
Het heeft mijn leven positief en ingrijpend veranderd!
Walter is een man die de balans tussen hoofd en hart op een zachte wijze weet te herstellen.

Doriene

Persoonlijke coaching

4,0 rating
november 27, 2018

Ik heb inmiddels een aantal persoonlijke coachingssessies gehad met Walter. Iedere sessie kom ik tot nieuwe inzichten en ik merk dat ik na elke sessie een stapje vooruitga en dichter bij mezelf kom te staan. Ik zou hem als coach zeker aanraden.

Marjolein

Weer in mijn kracht

5,0 rating
november 25, 2018

Soms ben je uit je kracht en/of voel je je onmachtig. Walter heeft mij de ondersteuning kunnen geven waar ik op zoek naar was. Door enkele professionele behandelingen en rustige gesprekken kon ik zaken weer uit elkaar leggen, kreeg ik weer helder wie ik ben en vooral het vertrouwen dit te mogen zijn. Op een bijzonder helende manier kreeg ik bij Wutah mijn eigen kracht weer terug. De praktijk in Gouda biedt rust en vooral de ruimte om te voelen en te ervaren. Na de behandelingen heb ik op aanraden van Walter nog twee stimulerende gesprekken gehad. Deze twee gesprekken hebben me weer meer zelfverzekerd “de straat op gestuurd” in de wetenschap dat ik altijd welkom blijf.

Ingrid Werlemann