Ervaringen

Wutah ervaringen van cliëntenErvaringen en waardering van cliënten

Van ervaringen en waardering van cliënten kan ik leren. Wutah is hoog gewaardeerd door cliënten. Daar ben blij om. Omdat ik mensen verder mag helpen met hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Bijvoorbeeld door één op één sessies. Naast deze sessies zijn er maandelijks intuïtieve cirkelbijeenkomsten. In een veilige omgeving kun je leren van en met gelijkgestemden.

Hieronder lees je ervaringen van cliënten en hun waardering. Ik nodig je uit om ook jouw ervaringen met Wutah te delen. Je e-mailadres is niet zichtbaar. Vul een pseudoniem als je je naam niet wil vermelden.


4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Uitmuntend80%
Uitstekend20%
Goed0%
Voldoende0%
Kan beter0%

Persoonlijke groei

5,0 rating
mei 19, 2019

Walter kwam op mijn pad en helpt mij tijdens 1 op 1 sessies dichter bij mezelf te komen, mijn blokkades weg te halen waardoor ik kan groeien en bloeien in de persoon die ik ben en wil zijn.

Sabrina

Persoonlijke groei

5,0 rating
april 22, 2019

Sinds een half jaar kom ik bij Walter voor één op één gesprekken en voor de maandelijkse bijeenkomsten. Mijn leven is sinds die tijd enorm positief veranderd. Ik kom langzaam terug bij de persoon die ik ben en wil zijn. Zowel spiritueel, als mijn persoonlijke ik. Ik ben Walter enorm dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen.

Tamara

Kracht hervonden vanuit kwetsbaarheid

5,0 rating
december 1, 2018

Begin 2018 was ik op zoek naar een coach die mijn hoogsensitieve persoonlijkheid goed kon begrijpen. Ik kwam bij Walter terecht. Hij heeft me bijgestaan tijdens mijn herstel van een stevige burnout. Door weer te leren voelen kreeg ik zoveel nieuwe inzichten, die hebben gemaakt dat ik nu beter begrijp waar al die oude (overlevings)patronen vandaan komen. Door deze te accepteren kan ik ze in het nu gaan veranderen.
Het heeft mijn leven positief en ingrijpend veranderd!
Walter is een man die de balans tussen hoofd en hart op een zachte wijze weet te herstellen.

Doriene

Persoonlijke coaching

4,0 rating
november 27, 2018

Ik heb inmiddels een aantal persoonlijke coachingssessies gehad met Walter. Iedere sessie kom ik tot nieuwe inzichten en ik merk dat ik na elke sessie een stapje vooruitga en dichter bij mezelf kom te staan. Ik zou hem als coach zeker aanraden.

Marjolein

Sessie resultaten

5,0 rating
november 25, 2018

Soms ben je uit je kracht en/of voel je je onmachtig. Walter heeft mij de ondersteuning kunnen geven waar ik op zoek naar was. Door enkele professionele behandelingen en rustige gesprekken kon ik zaken weer uit elkaar leggen, kreeg ik weer helder wie ik ben en vooral het vertrouwen dit te mogen zijn. Op een bijzonder helende manier kreeg ik bij Wutah mijn eigen kracht weer terug. De praktijk in Gouda biedt rust en vooral de ruimte om te voelen en te ervaren. Na de behandelingen heb ik op aanraden van Walter nog twee stimulerende gesprekken gehad. Deze twee gesprekken hebben me weer meer zelfverzekerd “de straat op gestuurd” in de wetenschap dat ik altijd welkom blijf.

Ingrid Werlemann