fbpx

Praktijk

Welkom in de Praktijk van Wutah

De Praktijk van Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei, ligt in de binnenstad van Gouda aan de Oosthaven 12. Dat is een van de mooiste grachten van Gouda. In het filmpje hieronder geef ik je een impressie van de praktijk van Wutah.

Welkom in de praktijk van Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei.

Het is begrijpelijk dat de eerste stap vaak spannend is. Wellicht wil je eerst meer informatie. Kijk maar even op je gemak verder op de website. De blogs geven een goede indruk hoe ik je door inzicht verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om je situatie voor te leggen. Dat kan via het contactformulier . Geef op het formulier aan wanneer ik je kan bellen.

Een eerste kennismaking

Voor de eerste kennismaking met de praktijk van Wutah neem ik telefonisch contact met je op. Ik bel je op een tijdstip dat jij hebt aangegeven op het contactformulier. Je kunt in dat gesprek globaal vertellen wat je hulpvraag is. Ik kan bepalen of ik je kan helpen of dat ik je beter door kan sturen naar iemand  anders. Als ik iets voor je kan betekenen maken we een afspraak voor een startgesprek in de praktijk van Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei.

Startgesprek

Gemiddeld duurt een dergelijk startgesprek 1,5 uur. Het eerste half uur is de “intake”. Dan weet ik of ik iets voor je kan betekenen en jij weet of je met mij door wilt gaan. Gaan we niet verder dan zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Gaan we wel verder dan telt de gehele sessie als startgesprek. Jouw verandertraject is dan al begonnen. De bedoeling van het startgesprek is om de hulpvraag helder te krijgen. Aan het einde van het gesprek zal ik op hoofdlijnen aangeven welk coachingstraject ik voor ogen heb. Ik stem dit met je af.

Vervolgsessies

Vervolgsessies, zijn ook in praktijk van Wutah. Deze sessies zijn om de twee weken en duren 1,5 uur. Tussendoor toetsen we in hoeverre de coaching aanslaat en of er verbeteringen zijn. Na enkele sessies kijken we of we naar sessies van 1 uur kunnen gaan. Eventueel kunnen we besluiten om een langere tijd tussen de sessies te plannen. Het gaat tenslotte om jouw veranderingsproces. Alleen jij kan ervaren of jij je beter gaat voelen en beter gaat functioneren. Gemiddeld ben je al een heel eind bij 5 á 6 sessies.

Je kunt er vervolgens voor kiezen om regelmatig terug te komen voor “onderhoud”. Sommige cliënten zie ik elk kwartaal terug of eens per half jaar terug in de praktijk van Wutah.  Anderen komen wanneer ze een hulpvraag hebben. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je leert om je problemen zelf op te lossen. Ik wil je niet van mij afhankelijk maken. Hulp vragen mag altijd, dat vertrouwen wil ik je geven.

Als je tussen de sessies met een dringende vraag zit, mag je mij altijd appen. Ik neem dan telefonisch contact met je op voor een kort (gratis) consult. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende afspraak in de praktijk van Wutah.

Ik kan je helpen

Ben je nieuwsgierig wat Wutah voor je kan betekenen? Wil jij weer van het leven genieten? Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.