Coaching en Therapie

Functioneringsproblemen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je bent vastgelopen. Je kunt functioneringsproblemen ervaren in je werk, privéleven of in je liefdesrelaties. Dat kan leiden tot steeds meer klachten, bijvoorbeeld op psychisch/emotioneel, sociaal of lichamelijk gebied. Dan kan Wutah als coach en therapeut jou begeleiden om jezelf weer te hervinden.

Coaching of therapie bij Wutah iets voor jou?

Coaching en therapie bij Wutah gaat uit van persoonlijke groei. Alles wat leeft heeft energie en wil groeien. Zodra je het gevoel hebt dat je stilstaat, vermoeid bent of dat alles je tegen zit, stagneert je groei. Bomen gaan van snoeien weer groeien en bloeien. Dat is bij mensen net zo.  We gaan op zoek naar jouw dode takken, snoeien ze weg en geven andere takken ruimte om te groeien. Je mag dat zien als het wegsnoeien van de oorzaken van jouw functioneringsproblemen.

Coaching en therapie zijn bewezen en effectieve instrumenten om inzichten te krijgen. Ze helpen jouw persoonlijke en spirituele groei te verbeteren. Het helpt je stil te staan bij vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Weet ik wel wat ik nodig heb? Heb ik wensen en dromen? Hoe word ik gelukkig. De begeleiding van Wutah is laagdrempelig, persoonsgericht en opbouwend. Ik neem de tijd voor je.  Vanuit rust en vertrouwen kun je de nodige stappen nemen om je leven weer richting te geven.

Er is een verschil tussen coachen en therapie. Het kan zijn dat je met een vraag zit waarbij je bijvoorbeeld vaardigheden wilt aanleren of verbeteren. Dat kun je zien als coaching. Als het dieper zit, is therapie een mogelijkheid.  Blokkades zijn er de oorzaak van dat het niet gaat zoals je zou willen.  Ik ga samen met jou op zoek gaan naar die blokkades.

Ik bied je praktische en concrete handvatten aan. Ik maak gebruik van coaching en trance healing: Kortdurend als het kan en diepgaander (trauma) indien nodig. Het doel is dat je nieuwe inzichten opdoet en je veerkracht optimaal benut. Dan kan je weer open, vrijer en sterker in het leven staan!

Trance Healing

Met Trance Healing leer je op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Je leert te luisteren wat je lichaam zegt bij psychische of psychosomatische klachten. Je kunt denken aan angsten of fobieën, pijnklachten bij maag, buik of darmen, hoofdpijn, slaapproblemen. Maar ook aan stress, burn-out en nervositeit of voor het afleren van ongewenst gedrag. We gaan op zoek naar de oorzaken. Daarvoor gebruik ik Trance Healing. Je kom daarbij in een lichte trance.

Dit klinkt misschien zweverig dan het is. Je maakt dit vaker of zelfs dagelijks mee. Trance kun je vergelijken met ergens helemaal in opgaan. Zoals flow of (dag)dromen, als je verliefd bent, danst of wanneer je helemaal in een boek zit. Je bent dan even alleen gefocust op datgene wat er is. Een soortgelijke trance ervaar je ook tijdens de Trance Healing.

Je zult een (diepe) ontspanning ervaren, waarin je makkelijker contact kunt maken met je onbewuste. Daar zijn veel waardevolle vermogens opgeslagen. Trance Healing kan je helpen om meer tot je eigen kern, je Bron, te komen. Het geeft je de mogelijkheid om je probleem/blokkade vanuit een andere benadering aan te pakken. Je blijft  altijd zelf de controle houden.

In de Trance Healing herbeleef en transformeer je de blokkade, die de oorzaak kan zijn van jouw klachten. Na deze transformatie nemen de klachten af of verdwijnen ze helemaal.

Kan ik je helpen

Ben je nieuwsgierig wat Wutah voor je kan betekenen? Wil jij weer van het leven genieten? Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.